Maurice, A.; Plessz, M.; Régnier, F.
Sociologie
A paraître in : Etudier les changements de comportements alimentaires. Versailles : Editions Quae, 2025. (Synthèses).
Camille Adamiec, C.; Régnier, F.; Ringard, C.; Thomas, F.
Quand la sociologie appréhende les changements de comportements alimentaires : retracer les trajectoires alimentaires
A paraître in Etudier les changements de comportements alimentaires. Versailles ; Editions Quae, 2025. (Synthèses).
Proi, M.; Monhoussou, B. B.; Pesce, A.; Hammoudi, A.; Perito, M.A.
Hedonic-vs. health-based approach to food: An explorative study of extrinsic attributes importance among French and Italian consumers
Journal of Agriculture and Food Research, (2025), vol. 22, art. 102020. 9 p.
Cocco, V.; Chakir, R.; Mouysset, L.
Guilty or scapegoat? Land consolidation and hedgerow decline
Journal of Environmental Economics and Management, (2025), vol. 133, art. 103196. 23 p.
Bareille, F.; Soubeyran, R.
Individual versus group-level agglomeration bonuses to conserve biodiversity
Journal of Environmental Economics and Management, (2025), vol. 133, art. 103193. 13 p.
Landreau, M. ; Allais, O.; Calvarin, J.; Molle, O. ; Narayanane, G.; Nicklaus, S.; Boyer, S. ; Giraudeau B.; Trichard, M. ; Molina, V.; Sadier, F.; Tedeschi C.
Apéritifs à croquer – Etude d’évolution données 2009, 2013 vs. 2021
Palaiseau : INRAE PSAE - Oqali. 2025, 134 p.