Johanna Calvarin
E5.241
UMR Paris-Saclay Applied Economics22 place de l’AgronomieCS 2004091123 Palaiseau CedexFRANCE johanna.calvarin@inrae.fr https://www.oqali.fr/Presentation
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Research topics
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Some publications
Landreau, M. ; Allais, O.; Calvarin, J.; Molle, O. ; Narayanane, G.; Nicklaus, S.; Boyer, S. ; Giraudeau B.; Trichard, M. ; Molina, V.; Sadier, F.; Tedeschi C.
Apéritifs à croquer – Etude d’évolution données 2009, 2013 vs. 2021
Molle, O. ; Trichard, M. ; Allais, O. ; Calvarin, J. ; Narayanane, G. ; Nicklaus, S. ; Boyer, S. ; Giraudeau B. ; Landreau, M. ; Sadier, F. ; Tedeschi, C.
Charcuterie et assimilés – Etude d’évolution données 2010, 2013 vs. 2020
Sadier, F.; Landreau; M.; Narayanane, G.; Molina, V.; Allais, O.;Calvarin, J.; Nicklaus, S.
Evolution des parts de marché des marques engagées dans la démarche nutri-score en France entre 2018 et 2024
Gireaudeau, B. ; Landreau, M. ; Molina, V. ; Sadier, F.; Allais, O. ; Calvarin, J. ; Narayanane, G.; Nicklaus, S..
Suivi du Nutri-Score par l’Oqali – Bilan annuel 2024
Diet, fruit and vegetables and One Health: benefits for health, environment, society and the consumer-proceedings of the 9th edition of EGEA conference
Potential Health Benefits of a Diet Rich in Organic Fruit and Vegetables versus a Diet Based on Conventional Produce: A Systematic Review
Environmental impact and nutritional quality of adult diet in France based on fruit and vegetable intakes
Comparison of pesticide residue and specific nutrient levels in peeled and unpeeled apples
